header banner
Default

Det er nå mulig å bruke BankAxept i Apple Pay | BankID BankAxept


BankID BankAxeptBankID BankAxept

Del

BankID BankAxept jobber sammen med Apple for å tilrettelegge for BankAxept-betaling i Apple Pay. Det vil bety reduserte kostnader for butikkene i Norge.

Klar for digital lommebok. Jes Rasmussen, leder for digitale betalinger i BankID BankAxept.

Klar for digital lommebok. Jes Rasmussen, leder for digitale betalinger i BankID BankAxept.

Så langt har Apple Pay-betalinger i Norge skjedd med kort fra utenlandske selskaper. Nå gjøres løsningen klar for å kunne ta i bruk BankAxept:

— Vi er svært fornøyde med at det norske, nasjonale kortsystemet BankAxept blir tilgjengelig i Apple Pay. Det betyr at vi er på god vei mot rimeligere betaling for handelen enten kundene betaler med plastikk-kortet eller med sin digitale lommebok fra Apple, sier Jes Rasmussen, leder for digitale betalinger i BankID BankAxept.

Alle forbrukere med en bank som har lagt til rette for bruk av BankAxept-kort i Apple Pay, vil få BankAxept som forhåndsvalgt betalingskilde ved kjøp i butikkene. Når BankAxept lanseres i Apple Pay, vil betaling med Apple Pay fungere overalt.

Sikter mot digitale kanaler

VIDEO: Så här betalar du med Apple Pay
Handelsbanken

BankAxept har lang erfaring med digitalisering av kort. Tjenesten er like stabil og trygg som betaling med fysiske kort. Selskapet leverer teknologi og drift av digitaliserte kort til andre nasjonale kortløsninger, deriblant i Italia og Danmark.

— Den rimelige, enkle kortbetalingen med BankAxept har fortsatt et godt grep om fysisk handel, men det er avgjørende å være tilgjengelig i digitale kanaler når flere og flere foretrekker å betale med mobilen og klokka med digitale lommebøker, sier Rasmussen.

BankAxept har som mål å bli betalingskilde i lokale og internasjonale lommebøker, og på sikt også i nettbetaling.

—Å ta BankAxept digitalt er en helt nødvendig utvikling dersom vi skal fortsette å tilby den rimeligste betalingen i nye tiår, sier Jes Rasmussen.

Nøkkelord

VIDEO: ✅ How To Add Bank Account to Apple Pay Cash 🔴
Make Money Anthony

Kontakter

VIDEO: How to use Apple Pay on your Apple Watch | Apple Support
Apple Support

Hege Steinsland
Kommunikasjonssjef BankID BankAxept

Bilder

VIDEO: How to Change Bank Account on Apple Pay (2023)
How To Internet

Klar for digital lommebok. Jes Rasmussen, leder for digitale betalinger i BankID BankAxept.

Klar for digital lommebok. Jes Rasmussen, leder for digitale betalinger i BankID BankAxept.
Last ned bilde

Om BankID BankAxept

VIDEO: How To Use Apple Pay On Apple Watch
Insider Tech

BankID BankAxept

BankID BankAxept
Dronning Eufemias gate 11
0150 Oslo

BankID og BankAxept er Norges mest brukte tjenester innen ID og betaling. Denne infrastrukturen som eies av banker i Norge leverer trygg og enkel betaling og innlogging for hele Norge.

BankAxept er Norges desidert mest brukte og kostnadseffektive betalingssystem. BankAxept har gjort Norge til verdens mest kontantløse samfunn og håndterer over 80 prosent av alle korttransaksjoner i fysisk handel. Nesten 9 av 10 betalinger skjer med tæpping av kortet. Butikkene foretrekker BankAxept på grunn av pris, stabilitet, sikkerhet og raskt oppgjør.

4,4 millioner nordmenn har BankID som brukes til alt fra nettbank, offentlige tjenester og private tjenester innenfor mange bransjer. BankID gir trygg og enkel identifisering og signering på nett, og brukes nær 1 milliard ganger i løpet av et år.

Sources


Article information

Author: Monica Martin

Last Updated: 1698689882

Views: 887

Rating: 4.9 / 5 (96 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Monica Martin

Birthday: 1921-04-21

Address: 528 Collins Haven, Ashleyland, HI 44713

Phone: +4621275784812702

Job: Flight Attendant

Hobby: Whiskey Distilling, Cycling, Kite Flying, Bird Watching, Beekeeping, Astronomy, Playing Chess

Introduction: My name is Monica Martin, I am a skilled, spirited, artistic, dear, enterprising, Colorful, esteemed person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.