header banner
Default

Nå er Loreen og Alessandra ute med digitale memorabilia! | Universal Music Norge


Universal Music Norge

Del

Regjerende dronninger av Eurovision, Loreen og Alessandra avduker sine offisielle digitale samleobjekter for henholdsvis "Tattoo" og "Queen of Kings". Med en eksklusiv lansering av 50 samleobjekter hver, gjør de to superstjernene seg klare for en heftig Eurovision-duell i forkant av den kommende finalen i Liverpool. Hvis enten Loreen eller Alessandra vinner årets Eurovision Song Contest, vil en heldig troféeier bli trukket ut til å motta to billetter til Eurovision 2024. 

Samleobjektene fungerer som digitale trofeer, og er en del av et større prosjekt Universal Music Norge har lansert i samarbeid med den web3-baserte markedsplassen Centaurify.io. 

Salget starter 9. mai kl. 12:00, på dagen til Eurovision 2023s første semifinale, hvor både Loreen og Alessandra inntar scenen, klare til å kapre verdens hjerter med sine kraftfulle låter. Trofeene er prissatt til 0,02 ETH eller omtrent 400NOK, og forventes å raskt tømmes fra hyllene grunnet den begrensede tilgjengeligheten! Fans kan registrere seg for salget HER. 

De digitale trofeene vil dynamisk endre utseende etter hvert som sangene øker i antall strømninger. Trofeets nivåer går fra "Launch" og hele veien opp til "Supernova". Se den fullstendige listen over trofeets potensielle stadier nedenfor: 

Launch: 0 strømninger
Orbit: 1M+ strømninger
Lunar: 10M+ strømninger
Solar: 50M+ strømninger
Galaxy: 100M+ strømninger
Supernova: 500M+ strømninger 

Siden "Tattoo" og "Queen of Kings" allerede har passert 50M+ totale strømninger, vil de bli avduket som "Solar"-trofeer ved lanseringen. 

I samarbeid med Centaurify lanserte Universal Music Norge nylig sin aller første NFT-samling på 3 333 digitale trofeer. Lanseringen var en stor suksess, og samlingen ble helt utsolgt på noen få timer. Universal Musics digitale trofé gir eiere eksklusiv gjesteliste-tilgang, og sikrer forsalgsrettigheter til alle fremtidige artistutgivelser, inkludert denne Eurovision-utgivelsen. Trofeet gir også tilgang til eksklusive utgivelser fra artister, et VIP-fellesskap, med enda flere spennende fordeler på vei. Sjekk det ut HER. 

Hold utkikk etter nyheter om kommende samlinger fra artister som K-391, CLMD og Victoria Nadine. 

MER OM LOREEN: 

Helt siden sitt store gjennombrudd har Loreen trollbundet fansen med sin nydelig vokal, rørende tekster og kunstneriske tolkninger. Nå som hun går inn i et nytt kapittel i sin musikalske karriere, gjør hun det med en enda sterkere visjon enn noen gang før - nemlig å fortsette å bygge broer mellom ulike kulturer, livssyn og tradisjoner. 

Loreen har et talent for å etterlate et stort inntrykk med musikken sin, og hennes store gjennombrudd med “Euphoria” var intet unntak. Ikke bare stakk hun av med seieren i Eurovision 2012, men låten toppet også listene i mange land. Det kraftfulle refrenget, Loreensuttrykksfulle vokal og den unike scenografien kapret hjerter verden rundt.  

Årets vinnerlåt fra svenske Melodifestivalen, “Tattoo”, er også skrevet av de samme menneskene bak 2012s “Euphoria”. 

MER OM ALESSANDRA:  

Allerede som 20-åring har Alessandra trollbundet lyttere med sin sterke vokal og utstråling, og dermed allerede fortjent sin plass som en kommende superstjerne. Alessandra har blomstret og følt seg hjemme på scenen siden hun vant sin aller første sangkonkurranse som seksåring, og hennes ønske om å skrive musikk og opptre på store scener ledet henne til slutt til hennes andre hjem – Norge. 

Et av Alessandras store ønsker i livet er å spre budskapet om egenkjærlighet. Et tema så nært hennes hjerte at hun mener det burde blitt undervist på skolen. Med intensjonen om å inspirere andre til å være selvsikre og snille mot seg selv skrev hun “Queen of Kings”. 

«Hvorfor blir ikke self-love lært på skolen? Det er noe jeg ikke forstår. Egenkjærlighet er en prosess og mange går til psykolog for å lære seg det, så for meg er det helt galskap at vi ikke har om dette på skolen. Mange syns kanskje det er teit å se seg selv i speilet og si høyt hva man liker ved seg selv, men jeg gjør det til meg selv hver morgen

Det tok ikke lang tid før Alessandra ble et norsk husholdningsnavn med utgivelsen av hennes sterke debutsingel, som hittil har sanket inn over svimlende 55 millioner strømninger. 

TikTok har “Queen of Kings” over 250 millioner visninger. Alessandras profil har over 8 millioner likes, i tillegg til 22 millioner totale visninger på YouTube. 

Nå er Alessandra klar for å innta den internasjonale Eurovision-scenen med det sterke låtbidraget“Queen of Kings”. Låten handler om å tørre å være seg selv, og det å komme sterkere ut av vanskelige perioder i livet:

“Hvem som helst kan være Queen of Kings. Queen of Kings er noen som tror på seg selv, og ikke bryr seg om andres meninger. Personen har gått gjennom mye, men har til slutt klart å komme seg seirende ut av det med ny lærdom”. - Alessandra 

Nøkkelord

VIDEO:

Kontakter

VIDEO:

Bilder

VIDEO:

Om Universal Music Norge

VIDEO:

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Sources


Article information

Author: Diana Johnson

Last Updated: 1699779962

Views: 769

Rating: 4.3 / 5 (100 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Diana Johnson

Birthday: 2011-10-02

Address: 1637 Carter Road Apt. 442, Lake Jeremyhaven, WV 55662

Phone: +4407657647908482

Job: Quantum Physicist

Hobby: Snowboarding, Photography, Whiskey Distilling, Scuba Diving, Hiking, Coin Collecting, Geocaching

Introduction: My name is Diana Johnson, I am a resolved, frank, Open, Adventurous, candid, unguarded, expert person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.