header banner
Default

7 altcoins om eens te bekijken


Bitcoin and cryptocurrency investing concept. Bitcoin cryptocurrency gold coin. Trading on the cryptocurrency exchange. Trends in bitcoin exchange rates. Rise and fall charts of bitcoin.

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De wereld van cryptocurrencies is voortdurend in beweging, met allerlei spannende ontwikkelingen die snel plaatsvinden. In deze wilde cryptowereld, waar de markt altijd onzeker is, zijn investeerders altijd op zoek naar spannende kansen. En dan heb je die speciale groep investeerders, de zogenaamde ‘whales’, die met hun keuzes en investeringen een enorme impact kunnen hebben op de richting van de markten.

Op dit moment zijn InQubeta (QUBE), Optimism (OP), ThorChain (RUNE), Immutable (IMX), Algorand (ALGO), Quant (QNT) en Hedera (HBAR) de munten die door cryptowhales worden opgeschept. 

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

1. InQubeta  

VIDEO: Best Altcoins November 2023 (BIGGEST BULL RUN OPPORTUNITY)
MoneyZG

Het investeer, betrek, beloon en innoveer model van InQubeta heeft een flinke buzz veroorzaakt in de cryptowereld en maakt het momenteel tot een van de meest gewilde projecten. Dit revolutionaire crowdfundingplatform voor cryptocurrencies is echt iets bijzonders, want het probeert de kloof tussen investeerders en door AI gedreven start-ups te overbruggen, waardoor er een meer inclusief en democratisch ecosysteem ontstaat. InQubeta’s NFT-gerichte marktplaats laat niet alleen start-ups hun NFT’s aanbieden, maar geeft investeerders ook de kans om er een deel van te bezitten via een systeem van gedeeltelijke investeringen. Wanneer een investeerder de NFT’s van hun keuze koopt, krijgen de bijbehorende start-ups de middelen om te groeien.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door hun eigen token, QUBE. Het draait op het Ethereum-netwerk en is het utility- en bestuurstoken van het platform, met allerlei manieren om er geld mee te verdienen. Als je QUBE-tokens staket, krijg je beloningen van de 5% belasting die wordt geheven bij transacties, en je kunt ook ideeën voorstellen en stemmen op de implementatie ervan. Het coolste aan QUBE is misschien wel dat het een deflatoire aard heeft, wat betekent dat de waarde ervan in de loop van de tijd stijgt terwijl de totale voorraad wordt verminderd. Dit wordt gedaan door 2% van de belasting bij transacties toe te wijzen aan een verbrandingswallet, wat schaarste creëert.

InQubeta’s ecosysteem heeft veel aandacht getrokken en het heeft al meer dan $3,3 miljoen opgehaald in de presale. Dus als je wilt meedoen aan de toekomst van AI-technologie, moet je zeker even naar de presale van InQubeta kijken. 

 Bezoek InQubeta Presale 

Advertisement

2. Optimism 

VIDEO: TOP #5 BESTE ALTCOINS OM TE KOPEN IN 2021: Dit zijn mijn favoriete altcoins om x10 te gaan!!
Corné Marchand

Optimism is een layer two solution die draait om vier kernprincipes: eenvoud, pragmatisme, duurzaamheid en optimisme. Het draait op het Ethereum-netwerk en profiteert van de veiligheid van dat grote netwerk terwijl het werkt aan het schalen van het hele Ethereum-ecosysteem. Ze gebruiken een coole technologie genaamd optimistic rollup, die batches van Ethereum-transacties verzamelt en ze omzet in één enkele transactie op de blockchain.

In het hart van het Optimism-ecosysteem zit hun eigen munt, OP. Dit is een inflatoire munt, wat betekent dat er elk jaar 2% meer van wordt gemaakt. Het netwerk is mega populair als een van de grote oplossingen voor schalen van Ethereum, en ze hebben een spannende airdrop in de toekomst. OP is dus zeker een munt om in de gaten te houden, vooral omdat ze onlangs hebben aangekondigd dat ze een veiligheidsraad gaan oprichten. En omdat Optimism zoveel waarde hecht aan de gemeenschap en transparantie, zal die raad zorgen voor eerlijkheid en decentralisatie van hun superchain-netwerk. 

📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig! Advertentie Rollman Mining

3. ThorChain 

VIDEO: 5 Altcoins om te Kopen Tijdens Bitcoin Correctie (+ INKOOPPRIJZEN)
WhatsNext Community

Thorchain is een bekend gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol waarmee je cryptocurrency-assets kan ruilen over verschillende netwerken, en je houdt volledige controle over je spullen tijdens het proces. Deze gedecentraliseerde uitwisseling draait op het Tendermint-protocol en werkt een beetje als Uniswap, een bekende DEX op het Ethereum-netwerk. Een cool ding is dat ze impermanente verliezen hebben opgelost, wat tijdelijke verliezen zijn die liquidity providers ervaren wanneer ze geld in liquiditeitspools stoppen.

De eigen cryptocurrency van het Thorchain-platform is RUNE. RUNE is een utility token en de basisvaluta van het hele systeem. Je kunt RUNE inzetten in verschillende liquiditeitspools en daarmee handelen tussen verschillende asset pools. Je kunt het ook gebruiken als onderpand om het netwerk veilig te houden. Ze hebben allerlei technologieën ingezet om cross-chain token swaps zonder toestemming mogelijk te maken. ThorSwap heeft onlangs voor opwinding gezorgd met de aankondiging dat ze de mijlpaal van $2,5 miljard aan totale ruilwaarde hebben bereikt. 

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

4. Immutable 

VIDEO: Onze 100X ALTCOINS voor de volgende BULLRUN
DoopieCash - Traden & Investeren

Immutable is de eerste layer two scaling solution die zich uitsluitend richt op non-fungible tokens (NFT’s) op Ethereum. Ze pakken de beperkingen van het Ethereum-netwerk aan, zoals een slechte gebruikerservaring, lage schaalbaarheid, liquiditeitsproblemen en trage ontwikkelaarservaring, met behulp van technologieën zoals de STARK zk-rollups. Deze technologie stelt gebruikers ook in staat om allerlei activa te creëren en te distribueren, zoals ERC-20 en ERC-721 tokens, op grote schaal. Het platform is mega populair omdat gebruikers kunnen profiteren van snelle handel en enorme schaalbaarheid, zonder gas fees te betalen bij het maken en verhandelen van NFT’s.

De eigen token van deze NFT-marktplaats is Immutable X, afgekort als IMX. IMX-tokens bieden de mogelijkheid om je investering met 100x te vermenigvuldigen en geven houders ook stemrecht binnen het protocol van Immutable. Elke token telt als één stem. En naast het bieden van stemrechten, kunnen houders ook beloningen verdienen door te staken, wat IMX een van de beste cryptomunten maakt om vandaag te kopen. Het platform heeft onlangs de lancering aangekondigd van zijn eerste zkEVM learn and earn campagne, speciaal ontworpen voor game-ontwikkeling. Hiermee krijgen ontwikkelaars een gereedschapskist waarmee ze mainstream games kunnen bouwen. 

5. Algorand 

VIDEO: 🏆 TOP 10 MID-CAP ALTCOINS - The Ultimate List You Need
Beanstock - Crypto and Stocks

Algorand is een gedecentraliseerd blockchain-gebaseerd netwerk dat is ontworpen om supersnelle transacties mogelijk te maken en de efficiëntie te verbeteren ten opzichte van ouderwetse blockchain-netwerken. Het team beweert dat hun netwerk zelfvoorzienend, veilig, schaalbaar en efficiënt is, en het ondersteunt allerlei gedecentraliseerde toepassingen.

De eigen token, ALGO, is niet alleen een utility coin op deze betalingsgerichte blockchain, maar geeft houders ook het recht om deel te nemen aan het consensusproces. Dit betekent dat gebruikers voorstellen kunnen doen en kunnen stemmen over nieuwe blokken. Bij het ontwikkelen van toepassingen worden ALGO-tokens gebruikt om transactiekosten te dekken en minimale saldo’s aan te houden voor het opslaan van gegevens op de blockchain. Het meest bijzondere aan het netwerk is dat het ongeveer 1 miljoen transacties per dag aankan. 

6. Quant’s 

VIDEO: Here Are Some of My Favorite Crypto Altcoins
CryptosRUs

Quant heeft veel aandacht getrokken in de cryptowereld als het eerste project dat het interoperabiliteitsprobleem aanpakt. Ze hebben een blockchain-gebaseerd besturingssysteem ontwikkeld om wereldwijde connectiviteit tussen verschillende blockchains en netwerken tot stand te brengen. En ze hebben dat voor elkaar gekregen zonder de efficiëntie en interoperabiliteit van het netwerk in gevaar te brengen. Het hart van dit project is het Overledger-netwerk, dat ontwikkelaars in staat stelt gedecentraliseerde multi-chain toepassingen genaamd MApps te bouwen.

Het Quant-ecosysteem draait op hun eigen inheemse cryptocurrency, QNT. Dit is een ERC-20 utility token waarmee ontwikkelaars licenties kunnen betalen en jaarlijkse kosten kunnen dekken om toegang te krijgen tot het Quant Network en aankopen te doen binnen Overledger. Als de eerste blockchain die interoperabiliteit mogelijk maakte, zijn er allerlei toepassingen voor bedacht, bijna voor elke branche wel. 

7. Hedera’s

VIDEO: Top 7 altcoins voor 2022! Met onder andere XRP, CTK, HBAR en Keep!
DutchCryptoTalk

Hedera is een openbaar netwerk van enterprisekwaliteit dat bekend staat als het meest gebruiksvriendelijke en duurzame. Ze hebben een systeem gebouwd dat eerlijker en efficiënter is, en dat niet alleen de tekortkomingen van traditionele blockchains op het gebied van prestaties en stabiliteit aanpakt, maar ook een krachtig platform biedt voor de creatie van gedecentraliseerde toepassingen (dApps).

HBAR is de inheemse cryptocurrency van het netwerk en wordt beschouwd als een van de beste cryptomunten om te kopen vanwege zijn dubbele rol in het netwerk en het potentieel om 100 keer meer waard te worden. De HBAR-token drijft alle Hedera-services aan, zoals smart contracts, bestandsopslag en gewone transacties. Het helpt ook om het netwerk veilig te houden door gebruikers in staat te stellen de tokens te staken en de integriteit van het netwerk te waarborgen. De belangrijkste onderdelen van het Hedera-netwerk zijn de consensus- en tokenservices. Hedera Consensus Services (HCS) stellen klanten in staat om berichten te initiëren voor het afstemmen van tijdstempels en volgorde, terwijl Token Services (HTS) ingebouwde tokenisatie mogelijk maakt voor klanten. Het leiderloze consensus, mogelijk gemaakt door hashgraph, elimineert het risico van transactie front-running en biedt bescherming tegen DDoS-aanvallen. 

Conclusie

VIDEO: How much Findora FRA is needed to make $1M?
Cheeky Crypto

Deze zeven altcoins kunnen overwogen worden voor langetermijninvesteringen. Maar vergeet niet dat InQubeta’s crowdfundingplatform niet zomaar een project is. Als pionier in de wereld van crowdfundingplatforms voor cryptocurrencies, specifiek ontworpen voor AI-gerichte start-ups, heeft InQubeta enorme steun gekregen van zowel investeerders als start-ups.

Het team heeft als doel een democratisch en inclusief ecosysteem te creëren, en beveiligingsbedrijven en analisten die audits uitvoeren op InQubeta’s smart contracts zijn er enthousiast over en hebben er vertrouwen in dat het project de cryptowallets van investeerders op de lange termijn kan laten groeien. Dus als je interesse hebt, is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar de presale van InQubeta! 

 Bezoek InQubeta Presale 


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Sources


Article information

Author: Daniel Johnson

Last Updated: 1699348204

Views: 771

Rating: 4.6 / 5 (62 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Daniel Johnson

Birthday: 1997-08-29

Address: 915 Smith Fields Apt. 382, Lake Karen, VA 12405

Phone: +3597098211582125

Job: Park Ranger

Hobby: Coffee Roasting, Cross-Stitching, Knitting, Billiards, Painting, Rowing, Video Editing

Introduction: My name is Daniel Johnson, I am a accomplished, variegated, priceless, talented, radiant, rich, bold person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.